Hjernemåling (QEEG)

Hjernescan

Hjernens aktivitet er en symfoni av ulike hjernebølger hvor de ulike hjernedelene kommuniserer ved hjelp av lavfrekvente bærebølger som ideelt funger sammen i en "harmonisk sympfoni". Negative faktorer kan føre til forstyrrelser i denne harmonien, som ofte kan observeres som dysfunskjonalitet, uønsket atferd og årsak til symptomer. Disse faktorene kan identifiseres med ulike metoder, men undersøkelse av elektrisk aktivitet i hjernen qEEG (Quantitative Electroencephalography) kan gi et mer nyansert bilde enn tradisjonelle teknikker. De indentifiserte qEEG faktorene blir brukt som en totalvurdering i utarbeidelsen av en induviduell hjernetrening eller hjernestimulering protokoll.

Hvorfor

En utredning hos oss bygger en ny teknikk som heter quantitative electroencephalography (qEEG). Vi bruker god tid til å sette oss inn i din unike situasjon ved å bruke et bredt spekter av ulike tester med fokus på hjernen og nervesystemet. Vi er spesialister i tolkning av qEEG og kan hjelpe til å optimalisere ditt nåværende behandlingsopplegg i samråd med din fastlege eller tilrettelegge protokoll og mål for bedre Neurofeedback eller annen elektro-og/eller elekromagnetisk behandling som TMS (Transcraniel Magnetic Stimulation eller tDCS (Transcarniel Direct Current Stimulation).

trening.2.jpg
Hjernens aktivitet blir målt med opptil 64 sensorer og sammenlignet med referanse databaser og resultatet blir evaluert av våre EEG-spesialister.

Full hjernemåling med qEEG

Kr 2 410 

Gratis 15min konsultasjon hver Onsdag mellom 16-18:00

(Etter avtale)

Hvordan

Vi fokuserer på hjernen og nervesystemet som en del av helheten for å kunne tilby en induvidualisert behandlingplan. I tillegg til tradisjonell psykiatrisk vurdering bruker vi moderne verktøy som qEEG og Evoked Potentials. En utredning inkluderer tilrettelegning av nødvendig behandlingsplan og i egnede tilfeller tilbyr vi induvidualiserte plan for Neurofeedback eller HD-tDCS. Vi er faglig sterkt team som jobber tverrfaglig med seriøse aktører både nasjonalt og Internasjonalt, så du kan føle deg trygg i de beste hender. En hjernemåling hos oss bygger på et EEG-opptak med opptil 64 sensorer som måler hjernens elektriske aktivitet over et gitt tidsrom og i noen sammenhenger bruker vi også Elektrokardiogram (EKG) og Evoked Potentials. Våre eksperter evaluerer resultatet og vi kan sammen med sykdom -og symptomhistorie lage et spesifikt bilde av dine utfordringer og behandlingsmål. 

 

Hvem

Alle er velkomne til Smartbrain for evaluering enten du du sliter med med psykiske problemer, hodeskade, traume, slag, demens eller læringsproblemer. Dersom du ønsker å trene neurofeedback eller ønsker tDCS eller TMS behandling krever vi en utredning først dersom du ikke har vært hos oss tidligere. Ta kontakt